Skip to content

Koken voor bedrijven

Het beste recept voor een geolied team

Bij Studio Ikook duikt u als team de keuken in om, onder deskundige begeleiding, samen een diner te bereiden. Waar u natuurlijk vervolgens zelf van kunt genieten. Er zijn verschillende thema’s mogelijk. Bijvoorbeeld Italiaans, Mexicaans, Spaans of de moderne keuken. Kookervaring is niet nodig; de avond kan worden aangepast aan elk niveau. Maar ongeacht ervaring of samenstelling van de groep: u leert ambachtelijk koken, u gebruikt mooie recepten en u kookt met verse ingrediënten. Er komt altijd iets op tafel om trots op te zijn! U kunt voor een bedrijfsuitje bij Studio Ikook terecht met een groep van minimaal 10 personen en maximaal 26 personen. We ontvangen u vanaf 17.00 uur met iets lekkers te drinken en te eten (niet teveel natuurlijk, maar net genoeg om de smaakpapillen wakker te maken). Daarna leggen we u kort uit wat de bedoeling is en gaat u gezellig aan de slag met de verschillende gangen.

Praktisch

U hoeft niets mee te brengen, want Studio Ikook is van alle gemakken voorzien. In onze ruime, professionele keuken vindt u alle apparatuur en kookbenodigdheden. Zelfs uw auto kunt u bij ons met gemak kwijt; op ongeveer 100 meter lopen is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Een avond duurt tussen de vier en vijf uur. U betaalt een vaste prijs per persoon, all in. Voor meer informatie kunt u kijken onder het kopje ‘Prijzen en info’.
Meteen reserveren? Vragen?
U bent van harte welkom. Maak hier contact.