kookworkshop den bosch - workshop koken den bosch

 • Voor beginners en ervaren kokers
 • Voor particulieren en bedrijven
 • Alles is aanwezig in onze zeer ruim opgezette en geoutilleerde keuken
 • Alle gerechten worden met verse ingrediënten en op ambachtelijke wijze bereid
 • Professionele en deskundige begeleiding
 • De meest uiteenlopende thema’s

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een workshop koken in de regio Den Bosch? Dan bent u bij Ikook aan het juiste adres. Kookstudio Ikook is een plek waar het goed toeven is voor iedereen die van koken én van lekker eten houdt. Bent u een ervaren koker? Dan kunt u tijdens een kookworkshop Den Bosch naar hartenlust experimenteren en nieuwe vaardigheden opdoen. Maar ook voor beginners is een workshop koken erg leuk. Onze kookstudio is een geweldige plek waar u misschien wel een nieuwe passie ontdekt.

Kookworkshop Den Bosch – diverse thema’s

Wanneer u kiest voor een kookworkshop Den Bosch van Ikook, heeft u de keuze uit diverse thema’s. Denk aan de moderne keuken, de Franse keuken, de Engelse keuken of de Italiaanse keuken. Heeft u zelf een specifiek thema in gedachten voor uw workshop koken in Den Bosch? Laat het ons weten, want wij denken graag met u mee.

Bij al onze kookworkshops maken we uitsluitend gebruik van verse ingrediënten. En alle gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid. U hoeft zelf niets mee te brengen, want onze keuken is van alle markten thuis. Apparatuur, potten, pannen en ander materiaal: het is allemaal ruimschoots aanwezig.

Workshop koken Den Bosch: ook voor gevorderden

Maakt u onderdeel uit van een leuke kookclub? En bent u op zoek naar nieuwe dingen, kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Ook dan bent u bij Kookstudio Ikook aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ook een workshop koken Den Bosch voor gevorderden aan. Onder begeleiding van één van onze professionele trainers worden de kookkunsten en prachtige creaties van uw groep naar een hoger niveau getild. Naast kookworkshops voor particulieren geven we ook bedrijfsmatige kookworkshops in Den Bosch.

Reserveren of benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


kookworkshop ruimte huren in brabant?

Kookworkshop ruimte huren Brabant

• Voor particulieren en bedrijven
• Alles is aanwezig in onze zeer ruim opgezette en geoutilleerde keuken
• Alle gerechten worden met verse ingrediënten en op ambachtelijke wijze bereid
• Meerdere professionele ovens • Goede kwaliteit servies en glaswerk
• De mogelijkheid om in de ruimte te eten

Wilt u een kookworkshop geven of volgen? En bent u daarvoor op zoek naar een geschikte ruimte? Dan kunt u bij Kookstudio Ikook een kookworkshop ruimte huren in Brabant. Het grote voordeel van onze kookworkshop ruimte huren is dat u zelf niets, maar dan ook helemaal niets meer mee hoeft te brengen. Onze studio is van alle gemakken voorzien. Het enige dat we van u vragen is of u de keuken weer netjes wilt achterlaten voor u vertrekt.

Kookworkshop ruimte huren in Brabant? Reserveer eenvoudig

Wanneer u bij Ikook een kookworkshop ruimte wilt huren in Brabant kunt u deze eenvoudig en snel reserveren. Onze kookworkshop ruimte is vanaf 17.00 uur vrij voor u en uw gasten. Wordt de kookworkshop gegeven onder begeleiding van een kok? Dan kan hij of zij al eerder binnen om spullen neer te zetten en eventuele voorbereidingen te treffen voor de avond. Geïnteresseerd? Neem dan telefonisch, per e-mail of middels ons contactformulier contact met ons op.

Voor particulieren en bedrijven

Of u nou als particuliere of als zakelijke klant een kookworkshop wilt organiseren: bij ons bent u sowieso aan het juiste adres. Kookstudio Ikook is een plek waar het goed toeven is voor iedereen die van koken en van lekker eten houdt. Meer weten over een kookworkshop ruimte huren Brabant? Nee dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers denken graag met u mee.

Voordelen van Studio Ikook

- Ruime, professioneel ingerichte keuken

- Moderne apparatuur

- Altijd onder begeleiding van een professionele workshop trainer

- Altijd authentieke
recepten en verse
ingredienten

- Goed bereikbaar (vlakbij afslag / oprit snelweg)

- Voldoende en gratis parkeergelegenheid dichtbij

kookworkshop voor 15 personen

Kookworkshop 15 personen in Brabant

 • Een gezellig en intiem dineravondje
 • Een avond waar u als een team kookt
 • Geen hardcore kookles, maar een gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega’s
 • Een mooie, aangeklede avond
 • Diverse thema’s mogelijk

Bent u van plan om een kookworkshop te gaan volgen? Een avondje met vrienden, familie en/of collega’s? Een avond waar gezelligheid, creativiteit en lekker eten centraal staan? Dan bent u bij Kookstudio Ikook aan het juiste adres. Bij ons kunt u een kookworkshop vanaf 15 personen in Brabant reserveren. Het grote voordeel van onze kookworkshop 15 personen Brabant is dat er geen vreemden deelnemen. Alleen jouw team.

Kookworkshop 15 personen Brabant: alles wordt in overleg samengesteld

Boekt u bij ons een kookworkshop voor 15 personen in Brabant, dan wordt alles in overleg met u samengesteld. Gaat het om beginners of om gevorderde kokers? Welke keuken is favoriet? Denk bijvoorbeeld aan de Franse keuken, de Engelse keuken, de Italiaanse keuken of de moderne keuken. Wij denken graag met u mee. Samen maken we er een gezellige avond van. Een mooi aangeklede avond die begint met een hapje en een drankje, waarna maximaal anderhalf uur gekookt wordt om vervolgens gezellig met zijn allen te tafelen.

Professionele en deskundige begeleiding

Wanneer u kiest voor een kookworkshop 15 personen in Brabant van Ikook, kiest u voor een kookworkshop onder professionele en deskundige begeleiding. Professionals die u echt de fijne kneepjes van het vak willen bijbrengen. Alle gerechten worden met verse ingrediënten en op ambachtelijke wijze bereid. Of u nou als beginner de lekkerste Italiaanse pasta’s wilt leren maken of als ervaren kok meer creativiteit in uw gerechten wilt: in onze kookworkshops staat datgene wat u wilt centraal.

Geïnteresseerd in een kookworkshop van Kookstudio Ikook? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te reserveren.

kookworkshop italiaans?

Kookworkshop Italiaans Noord-Brabant

 • Een zeer ruim opgezette, geoutilleerde keuken
 • Alle apparatuur is aanwezig
 • Er is een aparte afwaskeuken
 • Er zijn meerdere professionele ovens
 • Goede kwaliteit servies en glaswerk
 • De gelegenheid is er om te eten in de ruimte

De Italianen weten alles van lekker eten. Wilt u ook zulke lekkere Italiaanse pasta’s, pizza’s en tiramisu leren maken? Kies dan voor de kookworkshop Italiaans in Noord-Brabant van Kookstudio Ikook. De kookworkshop wordt gegeven in onze zeer ruim opgezette, geoutilleerde keuken. Een keuken waar alle apparatuur en goede kwaliteit servies en glaswerk aanwezig is. En dat allemaal door professionele en deskundige begeleiding. Wij zeggen alvast: bon appetit!

Kookworkshop Italiaans Noord-Brabant: ook voor gevorderden

Bent u lid van een kookclubje? En bent u op zoek naar nieuwe uitdagingen in de Italiaanse keuken? Kunt u wel wat creatieve ideeën en inspiratie gebruiken? Ook gevorderden zijn voor een kookworkshop Italiaans Noord-Brabant bij ons aan het juiste adres. Onder begeleiding van een professionele trainer worden de kookkunsten en prachtige creaties van uw groep naar een hoger niveau getild.

Gezelligheid en lekker eten staan centraal

Wanneer u kiest voor de kookworkshop Italiaans Noord-Brabant van Kookstudio Ikook, kiest u voor een gezellig en intiem dineravondje. Een avond waar je als team kookt en waar gezelligheid en lekker eten centraal staan. Een gezellig avondje uit met collega’s, vrienden, familie en/of collega’s. Onze kookworkshop is geschikt voor een uitje met vrienden en/of familie, een vrijgezellenavond of als vorm van teambuilding. De avond start met een hapje en een drankje, waarna er maximaal 1,5 uur gekookt wordt om tenslotte gezellig te tafelen met zijn allen. Klinkt niet verkeerd toch?

Ervaar het zelf en boek vandaag nog uw kookworkshop Italiaans.

Op zoek naar een kookworkshop in rosmalen?

Kookworkshop Rosmalen

 • Voor beginners en gevorderde kokers
 • Voor particulieren en bedrijven
 • Alles qua apparatuur, servies en glaswerk is aanwezig in onze zeer ruim opgezette en geoutilleerde keuken
 • Alle gerechten worden met verse ingrediënten en op ambachtelijke wijze bereid
 • Professionele en deskundige begeleiding
 • De meest uiteenlopende thema’s

Bent u van plan om een kookworkshop in Rosmalen te gaan volgen? Een avondje met vrienden, familie en/of collega’s? Een avond waar gezelligheid, creativiteit en lekker eten centraal staan? Dan bent u bij kookstudio Ikook aan het juiste adres.

Van bedrijfsmatige kookworkshops tot workshops voor gevorderden

Wilt u een kookworkshop regio Rosmalen volgen? Dan bent u bij Kookstudio Ikook aan het juiste adres. We bieden verschillende soorten kookworkshops. Tijdens een bedrijfsmatige kookworkshop duikt u als team de keuken in. Onder deskundige begeleiding wordt samen een diner bereid. Een diner waar u vervolgens lekker van kunt genieten. Een gezellig en lekker idee voor teambuilding.

Maar ook workshops voor gevorderden behoren tot onze mogelijkheden. Dé ideale manier om nieuwe inspiratie te krijgen en uw creaties naar een (nog) hoger niveau te tillen. Vanaf tien personen worden deze workshop aangeboden. En dat in de meest uiteenlopende thema’s. Van de Italiaanse keuken en de Engelse keuken tot de moderne Franse keuken. Samen stellen we een leuke avond samen.

Kookworkshop Rosmalen: gezellig én lekker

Wanneer u kiest voor een kookworkshop Rosmalen van Ikook, kiest u voor een gezellig intiem dineravondje waar lekker eten en gezelligheid centraal staan. Het is geen hardcore kookles, maar een gezellig avondje uit met je vrienden, familie of collega’s. Onze kookworkshop wordt een mooie aangeklede avond waar we starten met een lekker hapje en een drankje. Vervolgens wordt er onder deskundige begeleiding in maximaal 1,5 uur iets lekkers bereid om daarna gezellig te tafelen met zijn allen.

Geïnteresseerd in een kookworkshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor onze uitgebreide mogelijkheden of reserveer direct.

Prijzen en info

Vraag gerust naar de mogelijkheden

- Bedrijfsmatige workshops: hierbij berekenen we een prijs van 65 euro per persoon, all in. Dit is exclusief 6% btw (fiscaal aftrekbaar).
- De workshops voor de gevorderde kookclubs: hierbij rekenen we 65 euro per persoon, all in. Dit is exclusief 21% btw.
- Onze kookstudio een avond afhuren voor ‘eigen gebruik’ kost 225 euro per avond. Dit is exclusief 21% btw.
- Een diner in besloten kring wordt verzorgd door Daan Schouten van Daan Kookt. U kunt contact opnemen via email: info@daankookt.nl of via telefoon: 0651173909.

Wensen of dieet? Hebt u speciale wensen of bent u gebonden aan een bepaald dieet? Overlegt u dit dan bij het reserveren; er is heel veel mogelijk!

Reserveren?
U kunt bij Studio Ikook reserveren via e-mail: info@ikook.nl.
Of telefonisch: +31 6 82 73 99 53

- NB. De factuur voor een avond bij Studio Ikook versturen wij onder auspiciën van Daan Kookt. Daan Kookt staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: K.V.K. Den Bosch 611.95.367

Contact

Bel ons
+31 6 82 73 99 53
Adres
Studio Ikook, Helvoirtseweg 151, 5263 EC, Vught
Alle velden invullen aub.
Open de kaart
Sluit de kaart