U zoekt een moderne kooklocatie in brabant?


Bij ons kunt u moderne kookruimtes huren

Moderne kookruimte – kookstudio huren in Brabant

 • Een zeer ruim opgezette, geoutilleerde keuken
 • Alle apparatuur is aanwezig
 • Er is een aparte afwaskeuken
 • Er zijn meerdere professionele ovens
 • Goede kwaliteit servies en glaswerk
 • De gelegenheid is er om te eten in de ruimte

Houdt u van koken? Organiseert u een eigen kookles onder leiding van een kok uit uw eigen netwerk? Of beschikt u zelf niet over genoeg ruimte of de juiste middelen? Dan kunt u bij Studio Ikook een kookruimte huren in Brabant. Het grote voordeel van een kookstudio huren in Brabant is dat u zelf niets meer hoeft mee te brengen. Onze kookstudio is van alle gemakken voorzien. Van een zeer ruim opgezette keuken tot goede kwaliteit servies en glaswerk.

Voor iedereen die van lekker eten houdt

Kookstudio Ikook is er voor iedereen die van koken en/of van lekker eten houdt. Onze sfeervolle en modern ingerichte kookstudio is de ideale locatie voor kooksessies, kooklessen en andere culinaire bijeenkomsten. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres.

deskundige begeleiding gaat u als team aan de slag om samen een diner te bereiden. Waar u natuurlijk vervolgens zelf van kunt genieten.

Wanneer u bij ons een kookruimte/kookstudio wilt huren in Brabant, bent u verzekerd van ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid op 100 meter loopafstand.

Kookruimte/kookstudio huren Brabant? Reserveer snel!

Wilt u onze kookruimte/kookstudio huren in Brabant? Studio Ikook is per avond te huur voor een vaste prijs. Onze kookstudio midden in Vught is vanaf 17.00 uur vrij voor uw gasten. De kok kan al eerder terecht om spullen neer te zetten en voorbereidingen te treffen voor de avond. Overdag kan eventueel in overleg. Reserveren gaat heel gemakkelijk. Alleen een belletje is al voldoende. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen van Studio Ikook

- Ruime, professioneel ingerichte keuken

- Moderne apparatuur

- Altijd onder begeleiding van een professionele workshop trainer

- Altijd authentieke
recepten en verse
ingredienten

- Goed bereikbaar (vlakbij afslag / oprit snelweg)

- Voldoende en gratis parkeergelegenheid dichtbij

Kooklocatie huren in Den Bosch

Moderne kooklocatie huren in Den Bosch?

 • Onze kookstudio heeft een zeer ruim opgezette, geoutilleerde keuken
 • Alle apparatuur is aanwezig
 • Er is een aparte afwaskeuken
 • Er zijn meerdere professionele ovens aanwezig
 • Goede kwaliteit servies en glaswerk
 • De gelegenheid is er om in de ruimte te eten

Bent u voor een teamuitje, familiedag of vrijgezellenfeest op zoek naar een mooie, gezellige en moderne locatie om te koken? Kies er dan voor om een kooklocatie te huren in Den Bosch bij Kookstudio Ikook. U kunt onze kooklocatie huren waarbij u uw eigen boodschappen doet en zelf lekker aan de slag gaat. Het grote voordeel is dat u helemaal niets hoeft mee te brengen. Onze kooklocatie is van alle gemakken voorzien. Het enige dat we van u vragen is of u de keuken weer netjes wilt achterlaten. Goede deal toch?

Gezelligheid en lekker eten staan centraal

In onze sfeervolle kooklocatie in de omgeving van Den Bosch staan gezelligheid en lekker eten centraal. Kookstudio Ikook is er voor iedereen die van koken en van lekker eten houdt. Onze modern ingerichte kooklocatie is ideaal voor kooksessies, kooklessen en andere culinaire bijeenkomsten. En niet alleen particulieren, maar ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Wanneer u bij ons een kooklocatie wilt huren in Den Bosch, bent u verzekerd van ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid op 100 meter loopafstand.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten

Wilt u onze kooklocatie huren in Den Bosch? Dan hoeft u het voor de prijs niet te laten. U kunt onze kookstudio een avond afhuren voor eigen gebruik voor 200 euro per avond (exclusief BTW). Hebben we uw interesse weten te wekken? Reserveer onze kooklocatie vandaag nog. Dit doet u eenvoudig door te bellen of te e-mailen. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem ook dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Professionele keuken huren in Brabant?

Professionele keuken huren Brabant

 • Onze professionele keuken is zeer ruim opgezet en geoutilleerd
 • Alle apparatuur, zoals meerdere professionele ovens, is aanwezig
 • De keuken beschikt over een aparte afwaskeuken
 • Goede kwaliteit pannen, servies en glaswerk zijn aanwezig
 • De gelegenheid is er om in de ruimte te eten

Heeft u als groep zelf één of meerdere koks, smakelijke ideeën, de benodigde boodschappen en veel kookzin? Of organiseert u een kookles onder begeleiding van een kok? En beschikt u zelf niet over een grote, professionele keuken? Dan kunt u bij Studio Ikook een professionele keuken huren in Brabant. Onze professionele keuken is per avond te huur voor een vaste prijs. Voor deze prijs stellen we onze complete keuken aan de Helvoirtseweg in Vught, inclusief pannen, apparatuur, servies, bestek, schorten, etc. voor u open.

 

Voor particulieren en bedrijven

Onze professionele keuken kan zowel door particulieren als door bedrijven gehuurd worden. Leuk voor kookclubjes of als teambuilding activiteit. Naast een professionele keuken huren Brabant kunt u er ook voor kiezen om onder onze deskundige begeleiding aan de slag te gaan.

Professionele keuken huren Brabant? Reserveer direct!

Wilt u onze professionele keuken huren in Brabant? Studio Ikook is per avond te huur voor een vaste prijs. Onze keuken is vanaf 17.00 uur vrij voor uw gasten. De kok kan al eerder terecht om spullen neer te zetten en voorbereidingen te treffen voor de avond. Overdag kan eventueel in overleg. Reserveren gaat heel eenvoudig. Een belletje is al voldoende.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor de huur van een professionele kookstudio of keuken bent u bij ikook dus aan het juiste adres!

Prijzen en info

Vraag gerust naar de mogelijkheden

- Bedrijfsmatige workshops: hierbij berekenen we een prijs van 65 euro per persoon, all in. Dit is exclusief 6% btw (fiscaal aftrekbaar).
- De workshops voor de gevorderde kookclubs: hierbij rekenen we 65 euro per persoon, all in. Dit is exclusief 21% btw.
- Onze kookstudio een avond afhuren voor ‘eigen gebruik’ kost 225 euro per avond. Dit is exclusief 21% btw.
- Een diner in besloten kring wordt verzorgd door Daan Schouten van Daan Kookt. U kunt contact opnemen via email: info@daankookt.nl of via telefoon: 0651173909.

Wensen of dieet? Hebt u speciale wensen of bent u gebonden aan een bepaald dieet? Overlegt u dit dan bij het reserveren; er is heel veel mogelijk!

Reserveren?
U kunt bij Studio Ikook reserveren via e-mail: info@ikook.nl.
Of telefonisch: +31 6 82 73 99 53

- NB. De factuur voor een avond bij Studio Ikook versturen wij onder auspiciën van Daan Kookt. Daan Kookt staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: K.V.K. Den Bosch 611.95.367

Contact

Bel ons
+31 6 82 73 99 53
Adres
Studio Ikook, Helvoirtseweg 151, 5263 EC, Vught
Alle velden invullen aub.
Open de kaart
Sluit de kaart